Dode mus…

Op initiatief van burgemeester Röell organiseert de gemeente op 28 oktober aanstaande een Inwonertop. Bij duizend via loting verkregen adressen valt deze dagen een uitnodiging in de brievenbus. Het is aan de geadresseerden of zij straks in theater De Speeldoos hun ideeën gaan delen met de burgemeester om daarna tien geselecteerde dromen uit te werken naar werkelijkheid. Laat ik mij hier niet uitspreken over het nut en de noodzaak van het initiatief, de tijd zal leren of Baarn en haar inwoners er iets mee op zullen schieten. Wat ik wel met u wil delen is het feit dat mijn adres uit het Baarnse adresbestand is getrokken! Groot was mijn verrassing, want gewoonlijk ben ik weinig gelukkig bij verlotingen.

Een nadere bestudering van de brief zorgde echter voor een domper op mijn feestvreugde. De brief bleek bestemd te zijn voor ene M.C.L. Lentink, een mevrouw die ik niet herken als woonachtig op mijn huisadres.

Tja, het zal bestempeld worden als een klein foutje. Dat mag zo zijn, maar slordig is het wel. Mag ik van de gelegenheid gebruikmaken mijn droom in de ideeënbus te droppen dat dit soort slordigheden in de toekomst wordt voorkomen?

Kees Koudstaal