Dit schrijft de pers met daarbij een kleine persoonlijke noot

Zowel de Baarnsche Courant als de Gooi en Eemlander schrijven in de edities van vandaag over de raadsvergadering van jl. 27 mei. Over de inhoud van de stukken zal ik mij niet uitlaten, maar ik wil er wel een opmerking bij plaatsen. Mocht u uit de krantenberichten opmaken dat ik mij als raadslid geïntimideerd voelde door de notitie van de advocaat dan heeft u het mis. Zijn door de wethouder ingefluisterde vier A 4’tjes tellende respons op de inhoud van de motie laat immers alleen maar zien dat hij weinig kaas heeft gegeten van het aanbestedingsrecht. Ik doelde op het effect dat zijn notitie zou hebben op het overgrote deel van de raad dat zich niet heeft verdiept in de vigerende wet- en regelgeving inzake het gemeentelijk aanbesteden van diensten, maar blind vaart op dat wat de wethouder daarover verklaart. Dat wilde ik even gezegd hebben…

Kees Koudstaal,
fractievoorzitter BOP


 

Gooi en Eemlander 29 mei 2020:

 

 


Baarnsche Courant 29 mei 2020: