De kiezer heeft gesproken…

De kiezer heeft gesproken. Onze felicitaties gaan richting de winnaars van de gemeenteraadsverkiezingen. De BOP heeft fors moeten inleveren ten opzichte van de uitslag van vier jaar geleden, van vier naar twee zetels. Een belangrijk deel van de BOP-aanhang is blijkbaar teruggekeerd op het oude nest, de VVD, of heeft meer vertrouwen in VoorBaarn die drie zetels in de wacht sleepte. Met het verdwijnen uit de raad van de LTS blijft de score voor de lokale partijen staan op vijf zetels.

De coalitiepartijen VVD, D66, CDA en CU/SGP gaven voor de verkiezingen te kennen graag door te willen gaan in de huidige samenstelling. Met de winst van een zetel zullen we zien of die verkiezingsbelofte standhoudt of dat de VVD afscheid gaat nemen van een of meerdere partners en in zee gaat met VoorBaarn…

De BOP-fractie zal de komende vier jaar bestaan uit Kees Koudstaal en Marjo Stam. Na het spreekwoordelijke likken van de wonden zullen zij zich als vanouds blijven inzetten voor een kwalitatief beter Baarn. Daar kunnen in elk geval de meer dan duizend BOP-stemmers van op aan!